Венета Райкова Снимка: Нова ТВ

От тази неделя емблематичната водеща в ефира на Нова ТВ – Венета Райкова, дебютира в ново амплоа и изцяло различен проект. Тя ще води предаването „Къщата на Нова”  от 17 март, всяка неделя от 14 часа. Шоуто ще събира най-доброто от предаванията, новините и филмите на медията в рамките на два часа.
 
Новото шоу има задачата да представи програмната схема в цялостния й вид начело с най-добрите й постижения.  Водещата Венета Райкова, за която светският живот няма тайни, ще представя ключовите събития и интересни гости през цялата седмица, а всичко това се случва в рамките на лежерния и забавен неделен следобед.

В последния ден от седмицата шоуто ще проследява и всичко онова, което е останало встрани от телевизионните камери през последните 7 дни. В ефира зрителите ще могат да видят темите с продължение, фактите, останали извън репортерския обектив, както и най-актуалните материали на седмицата. 

„Къщата на Нова”  всъщност се намира на добре познато на българската публика място – снимачната площадка на предаването е къщата на риалити шоуто "Big Brother".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase