Сидеров и Крумова някога седяха от една и съща страна. Снимка: архив Булфото

Лидерът на “Атака“ Волен Сидеров иска да стане водещ в Нова телевизия, стана ясно от гостуването му в сутрешния блок на медията.

“Къде да дам заявка за водещ? Искам да водя, имам опит“, обърна се националистът към Калина Крумова и Христо Калоферов.

Желанието на Волен Сидеров да кандидатства за работа, разбира се, беше ирония към бившата му съпартийка и народен представител Калина Крумова.

Тя влезе в парламента като част от “Атака“, но през ноември миналата година напусна партията и парламентарната група. В момента Крумова освен депутат е и водещ на “Здравей, България“.

Депутатката-водеща замълча на репликата на Сидеров, но Христо Калоферов успя да влезе в тона на лидера на националистите.

“На петия етаж, там е администрацията“, насочи Калоферов кандидат-водещия.

От сбитото резюме на Сидеров стана ясно, че той няма претенции за часовото време, в което да се изявява на малкия екран.

“Искам да участвам, ако не в сутрешен, то във вечерен блок“, обясни Сидеров.

Всъщност преди да станат депутати, и Крумова, и Сидеров бяха журналисти. Опитът на лидерът на “Атака“ определено е доста по-богат от този на красивата депутатка. Двамата обаче бяха колеги в телевизия СКАТ.

Дамата и тогава беше в амплоато на водеща на сутрешния блок, макар че стана известна главно от “Господари на ефира“, а Сидеров водеше коментарното предаване “Атака“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase