Снимка: VIP Brother

Орлин Павлов, Къци Вапцаров и Соня Колтуклиева са първите номинирани за изгонване от къщата на VIP Brother.

Номинацията на Орлин стана ясна още вчера, след като отборът му загуби от този на Фънки в игра. Водещият Къци Вапцаров и вчера и днес получи най-много гласове за изгонване.

Фънки – капитан на спечелилият вчерашното състезание тим, пък получи правото еднолично да определи кой ще бъде третият човек, отиващ на елиминации. Музикалният продуцент посочи Соня Колтуклиева.

„Тя не ми се вписва в картината и я усещам като човек, на когото не му е мястото в тази игра. Има вид на жена, която е адски резонна, не поема рискове, мисли с няколко крачки напред, което пък я прави сериозен конкурент. Малко ме дразни и това, че твърде често сменя тоалетите си”, обоснова решението си Фънки.

Той си извоюва и правото от тази вечер до края на участието си във формата да спи в президентския апартамент, подготвен за холивудската звезда Памела Андерсън.

Иначе при номинациите днес Аксиния даде гласа си за Златка, защото била "кифла". Със сълзи на очи тя номинира и Къци Вапцаров, като сърцераздирателно си спомни как като дете взела автограф от него, а той си забравил химикала у нея. Сега обаче той се борил на всяка цена да остане в къщата. Юлиан Константинов пък номинира Аксиния, защото била претенциозна и превзета, и Къци Вапцаров.

Багата определи за изгонване Ники, който му бил най-големият конкурент в спортните игри, и Къци Вапцаров. Ирен Кривошиева и синът й Владимир номинираха  Златка и Ники.

Самият Къци гласува за Златка, защото била с лабилна психика, силно конфликтна и проявявала агресивност. Втората му номинация беше за Ники Мартинов, защото бил вълк единак и голям стратег.

Орлин гласува за Златка и Ники. Журналистката Соня  Колтуклиева гласува за  Багата, тъй като според нея влизането му в VIP Brother било изнасилено, и за Ники, който не се вписвал в компанията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase