Общ преглед

Продуцентите на VIP Brother повдигнаха леко завесата какво предстои в новия сезон на шоуто. Те показаха къщата, в която ще влязат 17 съквартиранти с различни възгледи и професии.

Единственото обявено официално име, което ще видим още от първата седмица, е на една от най-прочутите плеймейтки и блондинки в света Памела Андерсън. Останалите участници са "забулени" в колажи.

Засега не е ясно колко време Памела ще бъде следена от "окото" на Биг Брадър, обратният й полет за Щатите е с отворен билет.

"За нас беше важно Памела да бъде на старта на шоуто. Тя не е изявявала някакви сериозни претенции, най-голямата пречка бе, че ще бъде един от участниците в американското издание на "Dancing with the stars", заяви продуцентът Нико Тупарев.

Съквартирантите ще влизат в Къщата в неделя и понеделник, като ще изкарат в нея близо два месеца, а някои и малко повече. Единствено Памела ще си тръгне по собствена воля, като надеждите са, че тя ще бъде поне една седмица тук. Нейните изисквания са напълно нормални, като те са предимно за храната. Мъжкият блян на няколко поколения ще пие прясно мляко, задължително 2%, и ще наблегне на препечени филийки, портокалово сладко и плодове. Засега не е ясно дали тя ще има отделна спалня или ще бъде съсед по легло на родните известни лица.

Тя ще има сериозна конкуренция за вниманието на аудиторията в лицето на родна плеймейтка, която - ако съдим от колажите, се казва Николета Лозанова или Черната Златка.

Актьори, журналисти и сериозни коментатори и анализатори на случващото се в България също ще станат част от голямото семейство в Къщата.

Това ще бъде най-музикантското шоу, като вътре ще има поне четирима изпълнители. Мариана Попова, Люси Дяковска от No Angels и Орлин Павлов ги разпознахме, въпреки че няма официално потвърждение и всеки сам може да прецени от колажите в галерията.

Колорит на компанията със сигурност ще придаде Димитър Ковачев-Фънки, който трудно може да бъде объркан в пъзела.

Без да сме напълно сигурни, ни се привидяха още оперният певец и водещ Юлиян Константинов, Деси Зидарова и спортистът, който едва оживя след като бе намушкан в столичен клуб - Благой Иванов - Багата.

В къщата ще влязат и трима домашни любимци, като любопитното е, че сред тях ще бъде едно прасе. Но не със собственик Любен Дилов.

В това издание на VIP Brother ще има различна система за елиминация, дневните епизоди ще бъдат с водещ Алекс Сърчаджиева, а номинациите и изгонването ще бъдат в понеделник и сряда. В първите две седмици шоуто ще върви всеки ден от 20.00 часа в ефира на Нова телевизия, а продуцентите се надяват на засилен интерес и към късната версия, която ще започва 15 минути преди полунощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase