Камен Воденичаров е новият водещ на предаването „В неделя с”, което се завръща на екран на 3 октомври с нова концепция.

Предаването ще бъде вътрешна продукция и с нов бюджет, който предстои да бъде одобрен от УС на БНТ.

Досегашният водещ Димитър Цонев остава в обществената телевизия като отговорен редактор на предаването, съобщиха от БНТ.

Предаването „В неделя с...“ беше подложено на множество критики вътре и вън от „Сан Стефано” 29 заради привилегированите бюджети, с които разполагаше в качеството си на вътрешна продукция, протежирана от бившето ръководство.

В началото на втория мандат на Уляна Пръмова на „В неделя с...” бяха отпуснати повече от 100 хил. лв. за едно издание. А в края на мандата в медиите се появиха информации за космически хонорари, достигащи до сумата от 20 000 лв. на предаване.

Камен Воденичаров е продуцент, телевизионен водещ, актьор и певец. Участва в създаването на Студентска програма „Ку-Ку“ през 1990 г. и телевизионното предаване „Каналето“ през 1995 г.

Камен участва в създаването, изграждането и утвърждаването на първата българска музикална телевизия Телевизия ММ.

В началото на 2007 г., след оттеглянето си от управлението в Телевизия ММ, студиото на Камен Воденичаров възобновява своята независима продуцентска дейност.

През последните години Воденичаров участва в проектите „Сървайвър БГ”(2007) "Пей с мен" (2008),"Балкански музикални награди" (2010) и "Камен Во Umplugged концерт" (2010).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase