Първите номинирани за изгонване от "Стар академи" са Ивайло, Аксиния  и Наталия, реши във вторник журито на Академията.

Аксиния е на 18 г. от Свищов. На снощния концерт тийнейджърката пя “Кажи ми докога” на Маргарита Хранова, като гласът й почти не се чуваше

Преподавателите, казват за Аксиния, че притежава очарование на сцената, но трябва да даде още много от себе си. Има и проблем с пластиката, трябва да работи в тази посока. Умно и красиво момиче, но гласът й има нужда от школовка, трябва да му се отдели доста време.

Ивайло е най-големият в Академията – на 26г., от Ямбол. Според своите преподаватели от училището за звезди той има усет към мелодията, но предизвикателствата към него ще стават все по-големи, а като че ли той няма достатъчно енергия за това. Не работи достатъчно, допуска грешки. Нека припомним, че Ивайло има собствена група и е участвал в мюзикъл в САЩ. Неговото изпълнение на първия лайф след старта на Академията беше посрещнато с овации, пасваше на тоналността и височината на гласа му. Въпреки това Ивайло допусна грешка в самото начало на кавъра на Ронан Кийтинг този понделник.

Везните Ивайло да бъде номиниран натежа и факта, че се направи на интересен като заяви пред другите студенти, че трябва да му се подмазват, особено жените. Причината е, че той контролирал дистанционното на климатика и може да определя темпаратурата в Академията. Изявлението беше направено на вчерашния концерт. При представянето на песента си Ивайло преувеличи със сантименталностите.

Третатa номинирана Наталия е на 22г. и живее в Търговище. На снощния лайф Наталия изпълни рок-парче. “Няма воля да постигне целта си, гласът й няма да издържи на понататъшното натоварване, в него се усеща умора”, мислят преподавателите.

Според зрителите присъстващи в залата Наталия беше облечена абсолютно безвкусно и стряскащо.

Уникални снимки от шоуто

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase