Лидерът в технологичния свят Xiaomi за пореден път остава верен на визията за непрестанно развитие и усъвършенстване на продуктовата гама, осигурявайки на своите потребители незаменимо потребителско изживяване, подкрепено с изразяване на индивидуалния стил и талант на всеки един. Представените в Берлин най-нови смартфони от серията Xiaomi 13T събуждат вдъхновението с прецизност и съвършенство на кадъра, благодарение на подобрена камера, разработена съвместно с Leica. Oсвен професионално ниво на фотография, серията Xiaomi 13T разчита и на оптимизирана производителност и издръжлив живот на батерията за безупречна ежедневна употреба. Елегантната изчистена визия е ключова както за новите смартфони, така и за Xiaomi Smart Band 8 – най-новото предложение от фитнес гривните на бранда.

Създаването на креативно визуално съдържание с професионална прецизност е достъпно за всеки потребител на серията Xiaomi 13Т. Тя включва новите Xiaomi 13T Pro и Xiaomi 13T. И двата модела предлагат конфигурация с тройна камера, включваща обективи Summicron, разработени съвместно с Leica. Системата от камери включва 50MP широкоъгълна камера с 7P асферичен обектив, проектиран да улавя повече светлина, и 50MP телефото обектив с 50 mm еквивалентно фокусно разстояние. За заснемане на впечатляващ пейзаж и запечатване на професионален панорамен кадър, разчитаме на  ултраширокоъгълната камера.

По-широка цветова гама с естествено възпроизвеждане на палитрата, силен контраст и дефиниция на сенки заедно с класическата естетика на изображението на Leica превръщат всяка фотография от ежедневието в шедьовър. Това осигуряват двата оригинални режима на Leica: Leica Authentic Look и Leica Vibrant Look в новите Xiaomi смартфони. Творчески индивидуализъм и стил може да се разгърнат и с шестте филтъра, емблематични за Leica, сред които и Leica Sepia и Leica Blue. Майсторска обработка на снимките, достъпна до всеки потребител, предлага и режим Pro. Чрез него може да се коригира тон, тоналност и текстура на предварително зададен етап. Всичко това може да се превърне във ваш характерен почерк, запазвайки повече детайли и цветове от вашата последваща обработка като предпочитани настройки на изображението.

Смартфонът Xiaomi 13T Pro предизвиква и режисьора, който се крие в нас. Отличително високите нива на видеография могат да превърнат всеки наш миг в незабравим филмов спомен. 10-битов LOG 4:2:0 H.265 видеозапис, възможност за заснемане на 8К продукция и различни Pro редакции на надписи, добавяне на музикален фон са само част от предимствата на Xiaomi 13T Pro, с които ще спечелите овациите със своето майсторско видео съдържание.

Широкообхватни подобрения при живота на батерията и енергийната ефективност на двата модела от Xiaomi 13T серията дават достъп на потребителя до по-бързо и по-ефективно смартфон изживяване. Xiaomi 13T Pro се захранва от чипсет MediaTek Dimensity 9200+. Благодарение на Xiaomi 120W HyperCharge, Xiaomi 13T Pro достига 100% зареждане само за 19 минути  и така сте винаги в готовност да уловите някой изненадващ кадър или да продължите гейминг сесията си.

Смарт устройствата на Xiaomi залагат както на технологични иновации и функционалност, така и на елегантен дизайн, подчертаващ нашия индивидуален стил. Смартфоните от Xiaomi 13T серията предлагат класически дизайнерски почерк в различни цветове и текстури. На изчистен дизайн и високо потребителско изживяване последователно залага и най-новият фитнес аксесоар на бранда – Xiaomi Smart Band 8.

Новата смарт гривна на Xiaomi е верен спортен треньор и същевременно е безценен инструмент за следене на вашето добро здраве. Xiaomi Smart Band 8 осигурява целодневно наблюдение на SpO2 и сърдечен ритъм, проследяване на съня и дори запис и прогнозиране на женския менструален цикъл.  Добра физическа форма може да поддържате с над 150 спортни и тренировъчни режима. Ако предпочитаната от вас спортна активност е сутрешното бягане, то смарт устройството комфортно може да бъде прикрепен към вашата обувка и чрез “Pebble Mode”, за да оптимизира вашата тренировка, предоставяйки данни за дейността и правилната ви стойка.

Xiaomi Smart Band е с подобрена батерия от 190mAh, която осигурява до 16 дни стандартна употреба с едно зареждане. При това устройство, както и при Xiaomi 13T Pro, също се наблюдава функцията за бързо зареждане, като прави процеса не по-дълъг от един час. Тънък, изключително лек дизайн и рейтинг на водоустойчивост 5ATM превръщат Xiaomi Smart Band 8 в незабележима подкрепа докато работите, спортувате, спите. Различните видове каишки и над 200 предварително зададени циферблата и удобството да се трансформира и във висулка, превръщат спортния асистент и в моден аксесоар, подходящ за всеки повод.

Пълни характеристики за най-новите смарт устройства на Xiaomi може да разгледате в оторизирания магазин на Xiaomi в Paradise Center, ниво 0 както и на https://xiaomi-bulgaria.bg. В момента двата смартфона се предлагат в бъндъл оферта със слушалкитe Xiaomi Buds 3 Star Wars Edition.