Снимка: Microsoft

Microsoft Ignite е най-голямата годишна конференция на Microsoft, която всяка година се провежда на различно място в САЩ, а посетителите ѝ са над 20 000 души. Лекторите са всички ключови фигури от Microsoft, включително изпълнителният директор Сатя Надела, както и стотици от най-добрите лектори по света.

Тази година за първи път българска компания и български лектор са одобрени да презентират на Ignite – 356labs и Борис Христов. Компанията 356labs е специализира в създаването и дизайна на презентации, както и в обучения, свързани с ефективно презентиране. Води курсове както за презентационни умения, така и на по – непознати, но в същото време изключително важни теми като storytelling визуализация на данни и много други.

От компанията уточняват, че са на пазара само от 1 година, но вече получават световно признание за работата си. Борис Христов (26 г.), основателят на 356labs, е топ международен презентатор, който е презентирал и продължава да бъде канен в над 25 държави по света.

Презентациите, които българската компания ще изнесе на Microsoft Ignite 2016 са:

Live Presentation Transformation: From Boring to Effective – в тази изцяло демонстративна сесия 356lаbs ще покаже как едни типични и лошо направени слайдове могат да бъдат преобразени от всеки презентатор в професионално изглеждащи и ефективни такива.

Sway: The Interesting New World of IT Presentations е сесията, в която българската компания ще покаже как Microsoft Sway или добре познатия „убиец на PowerPoint“ може да бъде използван за презентиране на ИТ сесии.

356labs е компания, която специализира в цялостното изграждане и дизайн на ефективни презентации. Тя предлага и широко портфолио от курсове, покриващи теми от презентационни умения и дизайна на слайдове до storytelling, визуализации на данни и много други. Екипът на 356labs често работи и по създаването на корпоративни темплейти и подготвя отделни презентатори чрез индивидуални коучинг и менторинг програми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase