Снимка: SexyCyborg, Reddit

Общ преглед

Китайска хакерка, занимаваща се с хардуер, е създала чифт от 3D принтирани обувки, чиято цел е да пренесат не само човека, но и оборудване, което да му помогне да разбие компютър или мрежа, когато е в непосредствена близост до тях.

Хакерката, с потребителско име ''SexyCyborg'', е създала обувките със скрито отделение в платормата, откъдето оборудването може да бъде извадено, без да е нужно самите обувки да бъдат събувани, разказва "Дейли мейл".

Всяко от отделенията съдържа оборудване за разбиване на системи за сигурност. Например, флашка с вируси и рутер, който да се впише в мрежата чрез Wi-Fi .

В обувките е включен безжичен рутер, който се захранва от батерия. Вътре се крие и устройство, което запомня кои клавиши са натиснати на клавиатурата.

SexyCyborg дори вече е пуснала упътване как да се направят чрез 3D принтер обувките с платформа. Наречени ''Wu Ying Shoes'', обувките са предназначени да бъдат носени със секси облекло, пояснява хакерката.

''Целта ми е да разсея охранителите с горната част на тялото ми, така че да не обърнат внимание на истинската заплаха – която е на краката ми!'', твърди Секси Киборгът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар