Снимка: Getty Images/Guliver Photos

35% от притежателите на  таблетни компютри носят уредите  със себе си навсякъде, сочи  проучване на Staples Advantage, цитирано  от mashable.com. Според данни от изследването сред работници от различни сфери 1 на всеки 3-ма служители не пропуска да вземе таблета си и в тоалетната. 
 
И все пак тази статистика не е чак толкова впечатляваща, като се има предвид, че общо над 60% от хората проверяват електронната си поща от различни устройства, докато са в тоалетната.

1/3 от анкетираните признават, че не се разделят с таблета и по време на лични вечери в ресторант. 60 на сто са категорични, че не тръгват на почивка без него, а 78% го използват в леглото преди лягане и непосредствено след събуждане.  
 
8 от 10 анкетирани са убедени, че устройството им помага да постигнат по-добър баланс между работата и личния живот. 60 на сто пък вярват, че благодарение на таблета са по-трудоспособни. 40% от работниците, участвали в запитването, посочват, че са си купили таблет, за да са в постоянна връзка с колегите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase