Мразя жиците! А и те не ми мислят доброто. Всеки път, когато слушам музика, те се заплитат около врата ми, а после като ги размотая, се оказва, че са се скъсали и трябва да набутам пари за нови слушалки.

Само този месец вложих 50 кинта в нови слушалки. Също така, като се разхождам по улицата или карам колело, си надънвам музиката колкото се може по-силно и често ми се случва да пропусна някое и друго обаждане по gsm-a, а пък гаджето ми си държи телефoна в чантата и никога не го чува, когато я търся.

Новите Bluetooth слушалки на SOYO могат да решат всички тези проблеми. Те лесно могат да бъдат свързани към всякакви аудио устройства чрез стандартния 3.5мм жак и така успешно ще слушаш музика безжично.

Също така, когато телефонът ти звънне, звукът от iPod-а, или каквато там аудио джаджа ползваш, ще бъде спрян и ще можеш да си проведеш спокойно разговора, без да сваляш слушалките, защото те играят ролята и на хендсфрий.

Свържете ли ги към компютъра, без проблеми може да си говорите през Скайп.

Те играят и ролята на дистанционно, с което може да контролирате всички аудио системи, свързани към тях.

Това означава доста по-малко жици и доста повече свобода на движението.

Теглото им е едва 37.5 грама, а батерията издържа безпроблемно 6 часа.

Честотната лента на възпроизвеждане е от 20Hz до 20КHz. Цената е $170, която макар да изглежда доста солена, приляга напълно на мултифункционални продукти от подобен клас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase