Снимка: ART Space

Театър на открито ни предлагат студентите на проф. Надежда Сейкова и доц. Виолета Гиндева.

Спектакълът може да видим на19 юли от 21:30 часа на ART Space на НДК. На сцената ще се игра „Побъркани от любов” по Сам Шепард на младежката Театрална формация "Чарли" от Пловдив.

В истеричната болезненост от взаимността на невъзможната любов са се вгледали седем театрали на прага на дипломирането си. „Спектакълът трябва да се играе безжалостно и без антракт” това е ремарката на автора и младите артисти, вплели съдържание и форма. Театър и видео, сценография и мизансцен изграждат общото внушение за водовъртеж, обтегнатост и невъзможност, обясняват от трупата.

Доц. Виолета Гиндева преподавател на актьорите сподели: "Очаквам с нетърпение да видя днес първият им смостоятелен спектакъл като професионалисти. Винаги съм се старала да им покажа колко е важно в нашата действителност да са самостоятелни и инициативни. И те вече го правят!"

Режисьор на постановката е Ваня Паликопова, сценографията е дело на Гергана Стаматова и Радослава Седянкова. На сцената ще излязат актьорите Стефан Иванов – Jossa, Таня Алваджиева и Иван Събчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase