След като очароваха столичната публика с първото си шоу у нас, трупата на Lady Flo – Neo Retro, се завръща, както обещаха.

Бурлеските ще изпълнят своето забавно и секси шоу, съчетаващо кабаре, танц, музика, ефектни костюми и еротика в стилен, закачлив и изтънчен спектакъл с над 150-годишна история.

Изненадата този път ще бъде обновеният им репертоар, част от който е и ново и прекрасно попълнение.

Бурлеските ще гостуват у нас на 13 януари и към четирите познати танцьорки ще се присъедини Lady Ane Angel от Лондон, известна със своите спиращи дъха огнени представления.

Разбира се, на сцената ще видим и вече познатите:

Lady Flo (Париж) – певица и артистичен директор на Neo Retro, както и най-известната водеща на бурлеска спектакли в Европа.

Lalla Morte (Лондон) – мистериозна и екзотична, нейните спектакли са смесица между цирково, кабаретно и freak шоу, изпълнени с азиатска грация и ретро сексапил.

Mademoiselle Ô
(Париж) – в шоуто на Neo Retro дори асистентката е pin up хубавица с хумористични и провокативни изпълнения и всяка нейна поява на сцената е огласявана от шумна реакция „Ооооо“.

Още по темата

Lada Redstar (Берлин) – студена и същевременно изпепеляваща Pin-Up танцьорка, Lada Redstar този път е подготвила за българската публика още по-зрелищни и пищни пърформанси като емблематичното Insectavora Queen of the Bugs.

За музикалното оформление на вечерта ще се погрижат суинг контрабандистите от The Smugglers Collective, които вече 4 години специализират в правенето на суинг партита по света и у нас, като в сетовете си предлагат най-доброто от Swing, Rock’n’Roll и Rhythm&Blues музиката от 40-те години до днес.

Още една добра новина за феновете на еротичното изкуство е, че този път Sofia Burlesque Revue ще се проведе в Sofia Live Club – значително по-голямо и подходящо за пърформанса пространство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase