Снимка: БГНЕС

Плажовете по Северното Черноморие не са включени в платформата, чрез която може да се резервират чадъри и шезлонги на плажа. Това показа проверка на Радио Варна.

Пълномощникът на концесионера на варненския плаж Андрей Василев коментира, че досега никой не им представил приложението, не знаят и на какви условия трябва да отговарят плажовете и концесионерите.

Още по темата

 "Най-вероятно платформата е разработена за един концесионер, който държи повече плажове. Вече е юли, би трябвало инициативата да стартира по-рано. Освен това чадърите са с кодове, което предполага допълнителна подготовка."

Припомняме, че туристите по родното Черноморие вече могат да резервират чадър и шезлонг на плажа чрез специална платформа. Приложението се нарича my spot и може да се свали независимо от операционната система на мобилното устройство или да се ползва в уеб версия на компютър. Резервирането и плащането онлайн може да стане от вкъщи за избран ден и плаж или на място, при посещение на ивицата и налични свободни плажни принадлежности. Досега в платформата са се включили около 30 морски ивици по южното Черноморие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase