Снимка: БГНЕС

Коста Стоянов е кандидатът за кмет на Варна, номиниран от партия "Възраждане". Той бе представен от лидера на партията Костадин Костадинов.

Според лидера на "Възраждане", позициите, които винаги са защитавали е, че градът има нужда от професионално управление, посветено на местните и националните интереси.

Варна е морската столица на страната ни и е специален град, варненци не желаят случайни, спуснати с „парашути“ хора от различни партийни централи да решават как да се развива градът им, допълни Костадинов, цитиран от БТА.

Той бе категоричен, че "Възраждане" се цели в победа на местния вот през есента.

Според него кандидатът на "Възраждане" ще получи доверието на варненци, защото  може и иска да работи. Костадинов каза, че Коста Стоянов е инженер, баща на две деца, с безупречна професионална репутация и увери, че като кмет ще направи всичко Варна да стане чист, зелен и работещ град.

Самият Коста Стоянов изрази готовност в близко бъдеще да представи цялостната програма на "Възраждане" за развитието на града. Като свои приоритети той посочи развитието на инфраструктурата, изграждане на нова инфекциозна болница, на нови спортни комплекси.

Стоянов акцентира и върху нуждата от работеща общинска администрация, въвеждане на електронни услуги и повишаване прозрачността в работата на кметството.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase