Общ преглед

Надявам се хората от Хитрино разбраха, че нямаме желание или интерес да се бавим и искаме да се приключи по-бързо, но трябва да гарантираме условията за сигурност. Това каза министърът на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова след съвместно заседание на кризисния щаб, общинския и обществения съвети.

Още по темата
По-рано днес кметът на Хитрино Нуридин Исмаил каза, че хората от селото са недоволни, че достъпът им до населено място е ограничен вече пет дни и поиска представители на правителството да се ангажират със срок, в който спасителните операции ще приключат, и жителите на селото ще имат достъп до населеното място.

Румяна Бъчварова, главният секретар на МВР Георги Костов и  директорът на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" главен комисар Николай Николов  са успокоили хората, чули са техните въпроси и са представили своята работа, обяснили са за решенията, които са взимали.

Главен комисар Николай Николов каза, че с категорични срокове не са се ангажирали, "помолих да ме разберат, че нещата са критични и не мога да се ангажирам с конкретен срок".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар