Снимка: архив Булфото

Като изключително добра и грижовна майка описват самоубилата се 28-годишна бургазлийка нейните съседи. По думите им покойната Жулиета не излизала без детето си никъде, разхождала 7-годишния син всеки ден, съобщава "24 часа".

Още по темата

28-годишната жена сложи край на живота си вчера, скачайки от строяща се сграда в Бургас. Малко по-късно е починал и 7-годишният й син - болен от церебрална парализа и тумор в мозъка. Повечето от съседите разбрали днес за трагедията.

Комбинирана черепно-мозъчна и гръдна травма е причината за смъртта на младата жена, е показала аутопсията, направена рано сутринта.

Към крайната стъпка Жулиета се решила, след като 7-годишният й син, болен от тежка форма на церебрална парализа, е издъхнал в леглото си.

Все още няма категорична яснота каква е причината за смъртта на детето. Взети са хистологични проби от всички органи. Обикновено при такава диагноза настъпва увреждане на целия организъм.

В повечето случаи причината за смъртта е сърдечна недостатъчност, но това ще стане ясно едва след като изследванията приключат, съобщиха от Съдебна медицина.

В момента в жилището на сем. Тодорови се събират близки, които да подкрепят бащата на Жулиета. Той се е грижел както за внука си, така и за дъщеря си, т.к. младата жена не е имала възможност да работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase