Скрийншот: Господари на ефира

Преподавателка по статистика във Великотърновския университет, изпаднала в нервна криза, псува студентите си по време на изпит. Това става ясно от кадри, излъчени в предаването "Господари на ефира".

В началото видеото започва с дискусия между преподавателката и студентите относно организационни въпроси около провеждането на изпита.

В един момент жената очевидно започва да се държи, меко казано, неадекватно, и истерично да крещи на студентите.

„Вие учили ли сте досега статистика? Т’ва да не е бабини деветини, да не е научен комунизъм?! Това е статистика! Не може да се процедира по философия, по политология, по майни г*зини и по право... Сто дисциплини право учите, само и само да има факултет по право... У всеки град факултет по право... На всеки селянин с пари – диплома по право...", възмущава се представителката на висшето учебно заведение.

"Задача по статистика се прави по статистика. Т’ва да не е математика да ви караме да смятате измишльотини – X + Y? Тук се работи с реални числа! Вие какво сте учили досега, бе!", продължава тя.

В крайна сметка я обзема толкова силен афект, че започва да псува най-хамалски студентите.

"Обяснява се веднъж, обяснява се на хора, не на изроди!”, казва преподавателят.

След като студентите я подканят да се държи като "нормален човек" и да не ги псува всички, тя се оправдава: Напсувала съм един!

Истеричните й писъци продължават до самия край на видеото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase