Депутатката от Атака Калина Крумова вече е жителка на Сливен или поне това е факт по документите й.

В началото на седмицата бургазлийката си е направила адресна регистрация в Града на сините камъни, научи Dnes.bg.

Според политически анализатори регистрацията няколко дни преди влизане в сила на четиримесечния срок за уседналост означава само едно – Калина се подготвя за избори.

В същото време обаче областният лидер на Атака Иван Иванов свика експресна среща с медиите. На нея той категорично отрече, че Калина Крумова ще е кандидатът на „Атака“ за кмет на Сливен, тъй като по неговите думи Волен Сидеров подкрепял неговата кандидатура за поста.

Иванов потвърди регистрацията на Крумова, но както го уверила младата депутатка, действията й са продиктувани от желанието й да работи за Сливен и да подкрепи структурата с гласа си.

Въпреки това областният лидер на „Атака“ не изключи възможността да се проведат разговори с Калина Крумова и да се обсъдят и други кандидатури за кмет на Сливен, макар членовете на партията да са посочили своя избраник за поста.

Иван Иванов е категоричен, че няма опит за подмяна на желанието на редовите атакисти в Сливен и лично той няма да допусне да се повтори ситуацията от местните избори през 2007 г. с цената на всякакви действия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase