Снимка БГНЕС

Млада звезда на "Левски" отказва да преподпише своя договор с клуба. Става въпрос за младежкия национал на България Марин Петков, съобщи "Тема спорт". Според информациите е много вероятно шефовете на "сините" да го продадат.

20-годишният Марин Петков има договор до лятото на 2025 година. Той е един от основните играчи на тима и поради тази причина шефовете му предлагат нов контракт. Той обаче категорично отказва да го подпише.

Младият халф навлиза в последната година от договора си и от 1 януари 2025 ще може да преговаря с всеки един друг отбор, където да премине като свободен агент. Шефовете на „сините“ не искат да го изгубят без пари и е много вероятно да се стигне до негов трансфер това лято.

Марин Петков е юноша на Левски като проби в първия отбор на „сините“ през лятото на 2019. Лека-полека той се превърна във водещ футболист на тима и сега е един от основните играчи в състава на столичани. До момента Петков има на сметката си общо 128 мача за отбора във всички турнири, в които се е отчел с 21 попадения и е направил 8 асистенции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase