Световната купа KWU за мъже и за жени в отворена категория се проведе вчера, 05.07, в Камчия. На татамито се състезаваха общо 21 жени и 55 мъже от 25 държави от цeлия свят. Турнирът събра спортисти от всички краища на света, за да покажат своите умения!

Васил Димитров е българинът, който се класира на финала, като зае 4-о място при мъжете. Димитров спечели и специалната награда за висок боен дух.

Златните медали в първенството в отворена категория за мъже и жени бяха завоювани от Казахстан и Швеция с отличните бойни умения на Анджей Кинзерски и Агнес Уестрин.

Победителите и призьорите в състезанието от 1-4 място бяха наградени с медал, купа, грамота и парична награда.
Световната купа KWU за мъже и жени се проведе в рамките на международния летен лагер на KWU и БККФ, който тече в момента в Камчия. Специални гости и съдии на първенството бяха светила в бойните изкуства, сред които Шихан Акира Масуда, Шихан Франциско Фильо, Шихан Семи Шилт и още много други бойни легенди, които също така водят и свои тренировки в рамките на лагера.

Всички срещи от двубоите и пълните резултати на Световната купа KWU Варна за мъже и жени може да проследите на сайта на Световния киокушин съюз.

Медийни партньори на турнира са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com и информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase