Снимка: Кадър, Нова тв

Областният председател на Българския футболен съюз в Монтана Ангел Стоянов е временно отстранен от длъжност с решение на президента Борислав Михайлов, съобщава Нова тв.

След приключване на проверката, извършена от Зоналния съвет във Велико Търново и докладна записка от зоналния председател Бончо Генчев, Борислав Михайлов е решил шефът на областния съвет Ангел Стоянов да бъде временно отстранен от поста, докато се изяснят обстоятелствата по избухналия скандал с женския футболен клуб "Атлетико Лом".

Още по темата

Преди дни местна съдийка разкри, че е получавала неприлични предложения от Ангел Стоянов."По думите й, всичко започнало след един служебен обяд, на който той си позволил да й каже какво изпитва.

"Предложи ми дискретна връзка. Бяхме насаме и трябваше да му оставя вратичка – нито груб отказ, нито пък съгласие. И започнаха след това разговори, когато се виждаме служебно, звънене", разказа преди дни жената.

Тя обвини Стоянов, че заради отказа й така и не е допусната да свири нито един мач. Именно той пък решавал кой мач на кой съдия да бъде разпределен.

Самият Ангел Стоянов категорично опроверга обвиненията срещу себе си обяви, че ще заведе дело, за да изчисти името си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase