Снимка: БулФото

Ръководната криза в Левски се прехвърли много бързо и в игрови план. "Сините" се представиха безобразно слабо и не успяха да победят у дома Локомотив Горна Оряховица. Срещата от 21-ия кръг на Първа лига завърши 1:1, с което гостите за първи път в историята си спечелиха точка на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов".

 
Столичани започнаха много надъхано, но Амаду Сукуна и Антонио Аниете не успяха да оползотворят открилите им се възможности. След това обаче устремът на домакините секна и до края на полувремето не успяха да застрашат противниковата врата.
 
Това накара Елин Топузаков да вземе мерки и на почивката той вкара на терена Бабатунде Адениджи. Този ход се оказа отличен и малко след началото на втората част нападателят откри резултата. В 58-ата минута обаче гостите изравниха с гол на Манибу Кифуети, който се разписа с глава след страхотна контра.
 
След това атаките на Левски бяха крайно безидейни, а в 82-ата минута Локомотив пропусна златна възможност да стигне до първа победа в историята си на "Герена".
 
Така "сините" не спечелиха във втори пореден мач и кошмарът им продължава с пълна сила. Левски има 44 точки, но вече само с 3 повече от преследвача си ЦСКА-София, докато Локо (ГО) събра 19 т. и заема 12-та позиция.

Подробности четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase