Снимка: Булфото

Лудогорец допусна първата си загуба през тазгодишното издание на Шампионска лига, след като падна с 1:3 при домакинството си на френския гранд ПСЖ.

Мачът на "Васил Левски" предложи голямо зрелище и разградчани поведоха още в началото, когато Натанаел изпълни по перфектен начин фаул. След това възпитаниците на Георги Дерменджиев се прибраха в половината си, но капитулираха в 41-ата минута, когато Блес Матюиди беше изведен на ръба на засадата и изравни.

Второто полувреме започна с убийствен натиск за "принцовете" и логично те направиха пълен обрат чрез Единсон Кавани (55).

В следващата атака Марселиньо спечели дузпа за Лудогорец, но ударът на Козмин Моци от бялата точка беше спасен от вратаря Алфонсо Ареола, с което българите пропуснаха уникален шанс да стреснат мултимилионната селекция на парижан. Минути след това Кавани тотално обезсърчи българския първенец с трети гол и сложи точка на спора.

Така Лудогорец остава с една точка в група "А" на Шампионска лига, колкото има и Базел. ПСЖ и Арсенал пък са с по 4 т. а в следващия кръг – на 19 октомври, разградчани гостуват в Лондон.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase