Страстна целувка за победата - собственикът Кирил Домусчиев и съпругата му. Снимка: Булфото

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев успокои топката след победата с 2:0 на Виктория (Пилзен) в първия мач от плейофите в Шампионската лига. Според наставника на разградчани, въпреки добрата преднина, все още нищо не е решено в сблъсъка с чехите.

Още по темата

"Не трябва да изпадаме в еуфория. Трябва да бъдем реалисти, имаме още 90 минути в Чехия, където трябва да играем по същия начин. Видяхте, това е отбор, който добре пресира и ни затрудни.

На собствен терен ще нападат и ще искат да спечелят. Това обаче може да е предимство за нас, ще имаме шанс да контраатакуваме вкараме още голове.

В никакъв случай не трябва да се мислим за победители. 2:0 е много коварен резултат. Хем се успокояваш от преднината, хем ако получиш гол, после става страшно", сподели Дерменджиев след успеха.

Обрани в коментарите бяха и футболистите. Защитникът на Лудогорец Козмин Моци предупреди, че има и реванш.

"Нищо още не е решено. Има още един двубой. Виктория Пилзен е много здрав отбор", коментира той.

"Много труден мач за нас, но ако отстрани е изглеждал лесен, то ние си го направихме такъв. Да, много сме близо, но има още един мач. Ние сме уникален отбор, колектив. Всеки помага на всеки, няма значение кои точно играчи ще излязат на терена. Днес например имаше много тичане от всеки от нас и се получи", каза националът Марселиньо. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase