Снимка: архив, Bulphoto

Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев обмисля да се оттегли заради продължаващото напражение около "червените".

За 23 юли Ганчев е поканил елитния италиански "Удинезе" за мач на стадион "Българска армия", а в същото време ПФК ЦСКА АД със синдик Дора Милева гласи контрола на юношите с треньор Адалберт Зафиров, пише "24 часа". Този факт и твърденията на репортер на БНТ, че в анкета на телевизията 80% от феновете подкрепят Васил Божков и ПФК ЦСКА АД, са накарали Ганчев да обмисля оттеглянето си.

В същото време шефовете на ЦСКА решиха да изпишат персонално имената на всички фенове, които си закупят абонаментни карти за новия сезон в Първа лига. Пропуските вече са пуснати в продажба. Всички средства, които бъдат събрани от продажбата на абонаментни карти, ще бъдат инвестирани в изграждането на два чисто нови терена на базата в Панчарево. Ще бъде обособено специално място около терените, където всеки помогнал ще може да види своето име.

Цените на картите са 320 лв. за сектор "А", 200 лв. за "В", 90 лв. за “Г” (детски за 45 лв.). За ВИП ложата се плащат 2000 лв. за целия сезон и 400 лв. за паркомясто. Картите могат да се изплатят и на две равни вноски.

ЦСКА планира да вложи 6 млн. лева в изграждането на базата в Панчарево, заяви представителят на ръководството Милко Георгиев. Той разкри, че "червените" вече имат договорен генерален спонсор, който ще бъде обявен до десетина дни.

За мача с "Удинезе", на който на 23 юли ще бъде представен отборът на "Армията", ще има свободен вход.

Още спортни новини четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase