Снимка: архив Булфото

Валери Божинов даде любопитно интервю пред "7 дни спорт" и говори за последните си изяви в социалните мрежи, пише ”Gol.bg”.

Обясненията на футболиста идват след въпроса му в интернет ”Малко коте, секс има ли?”, който се превърна в хит в социалните мрежи.

"Малко коте" го използвам от много време, не е от вчера. Това не е обръщение към дадената девойка. Всеки който ме познава добре, може да го потвърди.

"Малко коте" идва от сръбското „мали маци”. Излизам тук с едно момиче, сръбкиня, моя приятелка, аз я наричам "мали маци". И като си говорим независимо дали е по телефона или си пишем, моето обръщение към нея е "мали маци", обяснява Божинов.

Той разказва и че в Инстаграм могат да се намерят негови коментари ”мали маци” на снимки на въпросната сръбкиня.

”И всички в Партизан ми викат "мали маци". Ето, за първи път разказвам историята за малкото коте. Като си говоря със съотборници или приятели, също си казваме ”малко коте”, „котарак”. Аз съм сам и мога да правя каквото си искам. Обичам да си комуникирам с красиви жени, не го крия. Не бих казал, че ми е слабост, но обичам да си пиша с момичета”, разказва още футболистът.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase