Снимка: Булфото

В Ботев Пловдив обмислят евентуално предложение към бившия капитан на Левски Владимир Гаджев, съобщава вестник "7 дни спорт".

28-годишният национал в момента е свободен агент, след като договорът му със "сините" изтече в края на сезона и той отказа да го поднови. Но футболистът бързо трябва да си намери нов отбор, защото националният селекционер Ивайло Петев може да го извади от сметките си.

В момента Гаджев поддържа форма с третодивизионния Септември София. Според информациите, на "Коматево" първо ще разговарят с новоназначения треньор Ермин Шиляк за евентуалната офрета към Гаджев. Освен него спортно-техническият щаб на "жълто-черните" в лицето на спортния директор Георги Марков има и други набелязани футболисти, които ще бъдат обсъдени с новия словенски наставник. Сред тях и е Емил Гъргоров.

Ако Шиляк даде зелена светлина за започването на преговори с Гаджев, както и с някой от другите играчи, ще се направи всичко възможно за привличането им. "За момента няма нищо конкретно за Гаджев, той е добър футболист. За привличането на нови футболисти думата ще има новият треньор Ермин Шиляк“, коментира Георги Марков.

Желанието на Гаджев е да продължи кариерата си в чужбина. Не е изключен вариантът той да се завърне и на "Герена".

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase