Снимка: Reuters, архив

Световният шампион по бокс за професионалисти в тежка категория на четири федерации Владимир Кличко разказа за своята подготовка за мача с българина Кубрат Пулев. Украинецът увери, че в неговия тренировъчен лагер има позитивна атмосфера.

"Всичко върви така, както бе планирано", написа Владимир  Кличко в своя личен профил във фейсбук. "Неотдавна имахме не големи проблеми с времето, защото падна първият сняг. Между Маями и Австрия има голяма разлика, но това никак не се отрази на живота в нашия тренировъчен лагер.Това не ни донесе негативни емоции. При нас всички са мотивирани и атмосферата е позитивна", допълни той.

Наскоро се появиха добри новини и от лагера на Кубрат Пулев. "Това време за подготовка, което се оказа много по-дълго, е нещо положително за мен. Благодаря на Господ, че се получи така, защото сега се чувствам още по-добре отпреди и тренировките вървят добре", заяви наскоро Кобрата.

Мачът за световната титла по бокс в тежка категория за професионалисти между световния шампион Владимир Кличко и официалния претендент на Международната боксова федерация /ИБФ/ Кубрат Пулев трябваше да се състои на 6 септември в Хамбург, но поради травмата на Кличко бе отложен за 15-ти ноември, отново в Хамбург.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase