Снимка: БТА

Общ преглед

Реал (Мадрид) пристигна в България точно в 13:15 часа на Летище София за утрешната си среща от Шампионската лига срещу българския първенец Лудогорец (Разград), съобщава БТА.

Играчите на Белия балет, треньорът Карло Анчелоти и останалите членове на официалната делегация нямаха пряк достъп до феновете и журналистите, които бяха изпълнили терминала за пристигащи полети.

Луксозен автобус очакваше Кралете на Европа, за да ги отведе в хотел Хилтън. Персоналът на хотела е подписал декларации за поверителност и всяка изнесена информация от престоя на отбора в София може да доведе до санкции. До самия хотел също ще бъде ограничен достъпът.

Самите футболисти се показаха като приветливи млади хора и въпреки че не говориха с хората, раздадоха усмивки и поздрави през стъклата на автобуса. Човек от поддържащия екип сподели пред репортерите, че в Реал са свикнали на подобни посрещания и това в София не прави изключение. Особено в Източна Европа, в малките страни и на Балканите, Реал (Мадрид) се радва на сериозен интерес от медии и фенове.

По-късно днес футболистите на Карло Анчелоти ще направят официалната си тренировка на стадион "Васил Левски", а наставникът ще даде и пресконференция заедно с един от играчите.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар