снимка: Булфото, архив

"Лудогорец" реализира светкавичен транфер и привлече националния вратар на Канада Милан Борян, съобщава официалната страница на "орлите".

Още по темата
Сделката стана наложителна, след като контузията на Иван Чворович се оказа тежка. На него му предстои операция и продължително възстановяване.

Заради наказанието на Владислав Стоянов, и травмата на Чворович, трябваше младокът Георги Аргилашки да пази срещу Ливърпул на "Анфийлд" във вторник. Затова Лудогорец бързо реагира, и взе опитен страж, който ще бъде представен още днес.

Борян вече е в България и ще бъде представен пред медиите в събота (13 септември) в 14,00 ч. в Новотел (до The Mall на бул. Цариградско шосе).

Той ще бъде картотекиран в "Лудогорец" за мачовете в груповата фаза на Шампионската лига и се очаква да започне титуляр срещу Ливърпул на "Анфийлд" във вторник.

Милан Борян е роден на 23 октомври 1987 година в Сърбия. Притежава хърватски и канадски паспорт. Играл е в турския Сиваспор, румънския Васлуй и носителя на КЕШ от 1991 година Цървена звезда.

Още по темата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase