Снимка: архив Булфото

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели, че е оптимист за шансовете на "милионерите" да пробият в групите на Шампионската лига.

"Милионерите" нямаха късмет, защото в последния момент се оказаха непоставени заради наказанието на полския Легия и жребият им отреди сблъсък с бившия европейски клубен първенец Стяуа.

Още по темата

"Трябва да се настройваме за Стяуа. Играхме с тях контрола, но това няма нищо общо. Това е мач за Шампионската лига", започна Дерменджиев пред Дарик радио.

"Но като първоначална информация, мисля, че може да ги отстраним. Първият мач е в Румъния, а това създава добри за нас предпоставки."

"Тепърва ще се запознаваме подробно със Стяуа. Това е добър отбор, който всяка година играе в групите на Шампионската лига."

"Целият отбор гледа жребия. Бяхме заедно. Имаше по-приемливи противници, които можеше да ни се паднат."

"Не може да бъде подведен отборът, нито футболистите. Това е шанс за нас да играем умно и разумно, както с Партизан. В тези турнирни мачове трябва да се вложи доста интелект."

"Щом търсят Хамза от Ботев, значи в Стяуа си правят сметка, че той ще ги подсили. Ние започваме да ги разучваме, ще научим подробности за тях. Водим разговори за трансфери, но времето ще покаже", завърши своя коментар Дерменджиев.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase