Снимка: Булфото

Финансовото положение в ЦСКА не е никак добро, след като всеки ден изникват нови и нови дългове на "червените" към бивши треньори, служители, мениджъри и играчи.

Днес стана ясно, че армейците дължат пари и на Миодраг Йешич. Както е известно, сърбинът бе за кратко начело на ЦСКА, но бе изгонен от "Титан", след което постигна договореност да му бъде изплатено обещетение, което така и не е станало.

"Имам да получавам пари от ЦСКА. Ако "Титан" ме бяха оставили да изкарам миналия сезон до края, нямаше да имам претенции. Оставил съм делата на моите адвокати. Парите трябва да получа от новото ръководство, такава е договорката".

"Иска ми се да постигна споразумение с клуба, но всичко зависи от собствениците. Ако искат дело - ще има дело. Ако искат да се разберем без спорове, ще се разберем", сподели Йешич пред "Тема Спорт".

В същото време се разбра, че Стойчо Младенов няма да привлича нови играчи в клуба и така Венцислав Христов от Берое ще е последното зимно попълнение на армейците.

Христов обаче все още не е сигурен за състава на Стойчо, тъй като от ЦСКА трябва да заплатят трансферна сума за него на старозагорци в размер на 400 000 лева.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase