Левски иска 1 милион евро за Вутов. Снимка: Булфото

Талантът на родния вицешампион Левски Антонио Вутов може да премине в силен европейски отбор през зимния трансферен прозорец, информира вестник "Труд".

Този път обаче няма опасност талантливият техничар да бъде "откраднат", както щеше да се случи през лятото с италианския Удинезе, а ще бъде продаден и то за прилична сума.

Според изданието Вутов е зорко следен от скаути на европейския клубен шампион Байерн Мюнхен, както и на други колоси, покорявали европейския клубен връх - Ливърпул, Аякс, Манчестър Юнайтед и Ювентус.

Към Вутов не липсва интерес още от италианските Киево, Удинезе, Верона и Рома, руските Зенит и ЦСКА Москва, Съндърланд, Бордо и Лил. Твърди се, че испанските гиганти Барселона и Реал Мадрид също са добре запознати с уменията на играча.

Ръководството на "сините"се надява да получи оферта от около 1 милиона евро за правата на обещаващия футболист. С оглед огромния интерес към плеймейкъра е твърде вероятно на "Герена" да получат примамливо предложение, което трудно може да бъде отказано.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase