Йешич е готов да действа безкомпромисно. Снимка: Булфото

Треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич заяви на днешната пресконференция, че ще изгони всички футболисти, които са участвали в смяната на последните наставници на тима.

"За бунт - питайте бунтовниците, разговаряйте с тях. Не знам откъде идват информациите. Казвам го за трети път и повече няма да го повтарям. Технически грешки прощавам - дали ще изпуснеш на празна врата. Тактически грешки обаче не прощавам", започна Йешич.

"Тактиката е дисциплина. Да не изпълняваш нещата, които ти се поставят. Има дисциплина на терена и извън терена. Този, който не е дисциплиниран на терена ще бъде такъв извън терена докато разбере, че трябва да изпълнява нещата, които му се казват. Не ме интересува как се казва."

"С имена няма да говоря, но има футболисти, които не изпълняват тактическите задължения. Говорим за мача с Литекс. Но това, което беше, беше. Вече е минало и няма смисъл да се връщаме към предишния мач. Сега гледаме напред."

"В групата за следващия двубой ще бъде този футболист, който е готов. А дали ще има бунт или няма да има бунт, аз вярвам на играчите. Не искам да вярвам, че някой умишлено прави грешки."

"Но дали са умишлени или случайни, всеки, който ги допуска, няма да играе. Малко са футболистите, които не са концентрирани. Радва ме, че повечето имат желание за игра."

"Искам през пролетта да спечелим най-много точки в сравнение с останалите отбори. Мисля, че ЦСКА ще завърши между първите три отбора. Убеден съм. Има и купа на България, която се надявам да спечелим."

Какво каза още Миодраг Йешич, четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase