Йешич иска Христо Янев в ЦСКА. Снимка: Булфото

ЦСКА замина днес на подготовка в Турция, като в самолета за Алания се качи и нов треньор. Става въпрос за Раде Залад, който ще тренира вратарите на армейците.

Червените футболисти ще бъдат лекувани и от нов доктор. Това е Евгени Нешев, който пътува с отбора за сметка на Андрей Миладинов.

В полета за Алания се качи и Костадин Стоянов. Защитникът първоначално не трябваше да пътува за Турция, но Миодраг Йешич е променил решението си в последния момент и привика Стоянов.

Сърбинът призна на летище "София", че се интересува от Христо Янев, с когото работи при предишния си престой в ЦСКА и не е изключено Янев отново да облече червената фланелка.

"Едва ли има нещо ново да кажа. Когато се завърнем от Турция може да говорим нещо повече. Започваме работа по нашата си програма".

"Казах вече, че ще направим вътрешна селекция. Всички футболисти, които заминават на лагер, ще работят и след лагера ще вземем решения дали ще ни трябват още играчи, дали ще освободим някой".

"Христо Янев? Той представлява интерес за нас. Има качества. Ако се завърне, аз ще го приема с голямо удоволствие", заяви Йешич.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase