Христо Стоичков има кадрови проблеми преди срещата с Черноморец на Херо. Снимка: Булфото

Треньорът на Литекс Христо Стоичков има сериозни кадрови проблеми преди срещата с Черноморец Бургас. Срещата е този уикенд в Ловеч.

Камата ще трябва да направи няколко промени в своя състав, тъй като няма да може да разчита на Небойша Йеленкович и Антон Недялков. Под въпрос пък са Александър Цветков и Страхил Попов.

Добрата новина за Стоичков е изтърпяното наказание на Галин Иванов, който най-вероятно ще започне в титулярния състав на Литекс.

В същото време треньорът на Черноморец Димитър Димитров–Херо няма никакви кадрови проблеми около състава си и ще излезе с най-доброто, с което разполага.

Херо обяви, че Черноморец ще излезе за победа в Ловеч и ще търси трите точки от този мач.

„Безкрайно много уважавам отбора на Литекс и това, което направиха последната година, в частност налагането и утвърждаването на млади футболисти в техния състав. Това са плодовете от тяхната работа през годините в академията", заяви на пресконференция Херо.

"Да не забравяме, че имат и няколко национали. Определено са един добре балансиран отбор с опитни и млади футболисти. Знам, че ще ни бъде изключително тежко, но в никакъв случай няма да отидем там с бялото знаме. Напротив, ще търсим максимума в този мач“, добави Херо.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase