Снимка: Булфото

Китайски клуб е отправил оферта на стойност половин милион евро за халфа на Левски Владимир Гаджев, твърди "Меридиан Мач". Въпросният тим води преговори с Левски от месец, но те така и не стигат до финалната права.

Една от основните причини е, че сърцатият полузащитник не желае да играе в Китай. Гаджев предпочита да бъде трансфериран в клуб от Западна Европа. Такива също се интересуват от футболиста, но трансферната сума, която предлагат за него, е почти двойно по-ниска.

Левски обаче е фиксирал цена от 500 хиляди, тъй като клубът е задължен да плати 50 процента от парите на гръцкия гранд Панатинайкос.

Тежки дни очакват пък Сюлейман Диамутен на "Герена". Малийският бранител е получил ултиматум от Левски, че ако не разтрогне договора си в най-кратки срокове, то следващите месеци ще му бъдат едни от най-тежките в кариерата.

Както е известно, Диамутен има перфектен договор с клуба и е сред най-скъпоплатените играчи. Треньорът Илиан Илиев обаче не го иска и шефовете се чудят как да го придумат да разтрогне.

Към момента обаче африканецът се дърпа и не иска да си ходи. Ръководителите на "Герена" явно вече са решили да предприемат по-сериозни действия срещу Диамутен. Те са го предупредили, че ще бъде пратен при юношите, ако не склони да разтрогне договора си.

Първоначално Левски искаше да продава футболиста, но към него няма абсолютно никакъв интерес и подобен изходящ трансфер на практика е невъзможен.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase