Наско Сираков може да се върне в Левски в деня, в който Тодор Батков вече дори на хартия няма нищо общо със синия клуб.

Това зави синята легенда пред „Тема Спорт” по повод информацията, че Иво Тонев смята да го покани официално да се върне на „Герена”.

„Не мога да знам какви мисли си въртят в главата на новия председател на управителния съвет. Имам някаква идея накъде отиват нещата, до мен достигат сигнали, но това нищо не означава”, каза още бившият изпълнителен директор.

Независимо от все по-зачестяващите информации, че Тодор Батков е бита карта и безгласна буква в управлението на Левски, това не е точно така.

Адвокатът продължава да е притежател на контролния пакет акции и дори да има някакви пресмятания на суми, които компенсират негови кредити срещу акции, той продължава да е мажоритарен собственик.

„Докато Батков кара влака, аз няма да съм пътник, нито кондуктор в този влак. Ясно е, че имаме различни идеи за футбола”, каза вчера Наско Сираков.

Близки до клуба смятат, че по-рано от лятото агент Тара няма да джироса акциите си, а този процес може да трае и още по-дълъг период от време.

„Може да съм в Левски още на следващия ден след оттеглянето на Батков, но дотогава няма смисъл са се спекулира по темата”, завърши Сираков.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase