Италианският шампион Милан изглежда е големият фаворит да привлече в редиците си нападателя на Манчестър Сити Карлос Тевес, след като от "Росонерите" вече започнаха да преговарят с агента на футболиста Киа Джорабчян, пише в днешния си брой "Мирър".

Агентът на аржентинския нападател е пристигнал в Милано вчера сутринта, за да проведе разговори с италианския колос и да уреди трансфера на своя футболист на "Сан Сиро".

От Сити настояват, че няма да позволят на Карлитос да напусне евтино "Етихад Стейдиъм", но от Милан планират да предложат добра оферта за него.

Според последни информации "Росонерите" обмислят възможността да го купят през зимата и се смята, че Адриано Галиани е готов да предложи на Сити 25 милиона евро за нападателя.

Идеята на гологлавия бос на Милан е клубът да плати на Сити 5 милиона евро за половингодишен наем на нападателя и след това да даде още 20 милиона, ако той успее да впечатли.

От началото на сезона до този момент Тевес почти няма игрова практика, тъй като се скара със своя наставник Роберто Манчини и в момента е извън отбора.

Напрежението между двамата дори принуди самия футболист да се прибере в родината си, без изобщо да пита своя наставник дали може да стори това.

В Милан пък са убедени, че 25 милиона евро ще стигнат за покупката на Тевес, тъй като все пак нападателят няма почти никаква игрова практика през този сезон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase