Снимка: Булфото

Депортиво Ла Коруня може да купи бразилския нападател на ЦСКА Жуниор Мораеш срещу 1,8 млн. евро.

Както е известно, Супер Депор изпадна от Примера дивисион през миналия сезон и в момента се намира на седмо място в класирането в Сегунда, като целта на галисийците е да се завърнат час по-скоро в елита.

Жуниор Мораеш не е единственият футболист, в който са се прицелили от Ла Коруня. Испанците следят още Идрис Саади от Сент Етиен, Роди Роделин от Лил, Еденилсон от Коринтиас и Дос Сантос от Барселона "Б".

В същото време се появи информация, че и Удинезе проявява мераци към звездата на ЦСКА. На "Българска армия" дори вече са получили оферта от водача в Серия "А".

Другият играч на ЦСКА, към когото има оферта, е Мишел Платини. Запитването е от Китай, където той бе желан и преди известно време, но до трансфер не се стигна.

Тази сутрин футболистите на "армейците" потичаха из алеите на Борисовата градина, водени от Адалберт Зафиров. След това играчите бяха заведени на един от детските кътове, където започнаха да се катерят по разположените там катерушки.

Футболистите бяха завързвани с въжета, след което лека-полека се катериха и по дърветата. Някои от тях дори "щурмуваха" популярната в района къщичка на Баба Яга.

Още футболни новини от България четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase