Общ преглед

 

 

След първия ден от Световната купа по художествена гимнастика в "Арена Армеец" в София Силвия Митева се класира на второ място в многобоя. Най-добрата българска гимнастичка изигра уверено и без грешка съчетанията си и събра общ сбор от 113.025 точки. Така Митева се класира за финалите на всички уреди днес.

Победителка стана световната вицешампионка Дария Кондакова (Русия) със сбор от 115.300 точки, а трета е Делфин Льоду (Франция) със 109.500 точки.

Втората ни гимнастичка Биляна Проданова завърши осма в многобоя със сбор от 103.175 точки и се класира за финала на обръч.

Още по темата
В първата част на международния турнир "Елит къп" българската гимнастичка Анастасия Кисе зае трето място. Победителка стана състезателката от Гърция Варвара Филиу, а на второ място е испанката Наталия Гарсия Тимофеева.

Състезанията продължават днес от 9,30 часа с втората част на международния турнир "Елит къп". От 16,10 до 19,10 часа са финалите на отделните уреди при ансамблите и при индивидуално жени от Световната купа. Вечерта ще завърши с галаспектакъл.

Входът за състезанието и галаспектакъла е свободен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase