Снимка: Булфото, архив

Разплащането във фестивалната зона на Spirit of Burgas ще става само с фестивална карта, съобщиха от общината в морския град.

Картите са безконтактни и могат да бъдат зареждани, проверявани за наличност и да се възстановяват суми по тях по всяко време, както и до 1 час след приключване на фестивала на 9 август.

Картата ще е валидна само в рамките на фестивала и след това остава за клиента.

Основните пунктове за фестивални карти ще се намират веднага след зоната за проверка на билети, но такива ще има и във фестивалната зона на плажа. При получаването на фестивалната карта се заплаща 1 лев такса за обслужване. При зареждане на същата карта не се дължи такса.

Минималната сума за първоначално зареждане е 20 лева, а максималната е 200 лева. При допълнителните зареждания няма ограничение за сумата. При всяко зареждане на пари, клиентът получава касова бележка за сумата на заредените в картата пари и общото салдо в момента.

Бележката следва да се пази, защото съдържа номера на картата и в случай на проблем с чипа, парите може да се прехвърлят в нова карта. Една и съща карта може да бъде използвана от няколко човека.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase