Снимка: БГНЕС

Борбата за паркоместа в София достига пределна точка. Мъж твърди, че е пребит, след като е паркирал колата си пред блока, в който живее. Инцидентът е от квартал “Овча купел”.

Иван Тъмбев обяснява, че вече над година получава предупредителни бележки на колата си с текст: “Не паркирай тук” или “Паркирането забранено”. Заварвал е автомобила си и със счупени чистачки.

В сряда, след като мъжът паркирал колата си, дошъл негов съсед и го попитал докога ще паркира. “Човекът се облегна на вратата на автомобила, каза, че не мога да паркирам там. Отговорих му, че това са общи, а не частни места. А той каза да си разкарам колата”, обясни Тъмбев пред NOVA.

Словесната разправа преминала и във физическа, след като съседът ударил потърпевшия с юмрук. Пострадалият обяснява, че е паднал на земята. Появил се съсед, който ги е разтървал от боя.

Иван твърди, че не е запречвал други автомобили и не е паркирал пред гараж. След инцидента е подал жалба в полицията и си издал медицинско свидетелство за нанесените травми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase