Васил Терзиев. Снимка: архив, БГНЕС

Правилата и законите трябва да важат еднакво за всички. Поведението на Благовест Георгиев, общински съветник от групата на „Продължаваме промяната - Демократична България - Спаси София” (ПП-ДБ-СС), е недопустимо и несъвместимо с нашите ценности и принципи и в пълно противоречие с поетия от нас ангажимент за безопасност и сигурност в нашия град. Отговорното поведение изисква едно - оставка. Това съобщи кметът на София Васил Терзиев в официалния си Фейсбук профил.

Още по темата
По-рано от пресцентъра на „Продължаваме Промяната“ (ПП) съобщиха, че общински съветници на ПП в Столичния общински съвет (СОС) и Изпълнителния съвет на ПП оценяват поведението на колегата си Благовест Георгиев като недопустимо, опасно за околните и нарушаващо не само законите и правилата, но и обществения морал.

От Министерството на вътрешните работи (МВР) на сайта си съобщиха за катастрофа в София, при която виновният водач е избягал от местопроизшествието, припомня БТА. Сигналът за инцидента е подаден около 21:00 часа вчера, а очевидци са съобщили, че минути по-рано на кръстовището на улиците „Драган Цанков“ и „Кирил Видински“ лек автомобил „Ауди“ навлиза в насрещното платно и реализира пътно произшествие с друго превозно средство. Водачът не е спрял и е напуснал мястото на катастрофата. Органите на реда са установили самоличността на 43-годишния водач. Пред тях мъжът е заявил отказ да бъде тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase