Сините фенове гледаха мача на екран пред "Георги Апарухов". Снимка: Булфото

Без нарушения на обществения ред приключи срещата от турнира на Лига - Европа между отборите на "Левски" (София) и "Хайдук" (Сплит), която се игра снощи на столичния стадион "Георги Аспарухов", съобщиха от МВР.

Както вече знаете "сините" отпаднаха във втория квалификационен кръг на турнира. Така на практика с общ резултат от двата мача 3:1 сплитчани продължават напред в третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Преди двубоя бяха задържани трима мъже, носили в себе си забранени предмети (маски и метален бокс).

Още по темата

Преди началото на второто полувреме е задържан мъж във видимо нетрезво състояние и без документи за самоличност при опит да влезе в спортната зона.

Столичната дирекция на вътрешните работи предприе всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в София във връзка с мача.

Засилените мерки бяха предприети, след като преди първата среща в Хърватия имаше сериозни сблъсъци между феновете на двата отбора, като хърватите дори си позволиха да запалят българска кола.

Предната нощ пък феновете на Левски спретнаха истински нощен терор на футболистите на Хайдук (Сплит), които сладко си спяха в столичния хотел "Хилтън".

Около 3 часа хърватите бяха събудени от мощна заря и фойерверки, които буквално заляха хотела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase