Снимка: Facebook

Може да нямате топла вода за душ, но отпуснете душата и погледнете на липсата с насмешка. Пресъздайте неволите си под формата на анекдот и "Топлофикация – София" може да ви възнагради.

Това не е шега, а реално предложение, което дружеството обяви на страницата си във Facebook под формата на извинение. А наградата, която "Топлофикация" дава за подигравките по неин адрес, е смартфон.

Още по темата
Ще го получи всеки, чието предложение събере най-много лайкове.

От дружеството дори са публикували и примери за остроумията по неин адрес, вдъхновени от популярни филмови заглавия.

Ето някои от тях: "На изток ухая", "Криворазбраната Топлофикация", "Да се изкъпеш за 60 секунди", "На всеки топлометър", "Изкъпи ме, ако можеш", "Умивай трудно", "Мръсни и яростни", "Бани канят", "Мера според топломера" и други.

А ето и самото съобщение на "Топлофикация-София"

"Разчитаме на вашето чувство за хумор, като използваме момента още веднъж да поднесем извинения на нашите клиенти за причиненото неудобство поради плановите ремонти! Ще се радваме, ако развихрите въображението си в коментарите под снимката (с филмовите заглавия) с още предложения във филмова стилистика. Този, който събере най-много харесвания на коментара си, ще получи смартфон. Победителят ще бъде обявен на 19.05.2017 (петък), а ние ще се свържем лично с него.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase