Снимка: Софийска вода

На 21 октомври  2016 г. (петък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Съединение“ , с. Лозен,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Съединение“ от №176 до автомагистрала Тракия и ул. 73.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Съединение“ №178.

На 21 октомври  2016 г. (петък), във връзка с подмяна на водопроводно отклонение на ул. „Йоан Екзарх“, жк „Лозенец“,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Йоан Екзарх“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Св. Теодосий Търновски“ и ул. „Гребен планина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Йоан Екзарх“, ъгъла с ул. „Гребен планина“.

На 21 октомври  2016 г. (петък), във връзка с премахване на спирателен кран на ул. „Райко Даскалов“, кв. „Вердикал“, община Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Райко Даскалов“, ул. „Пожаревски път“, ул. „Тунджа“, ул. „Камчия“, ул. „Липа“, ул. „Родолюбие“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Райко Даскалов“, ъгъла с ул. „Тунджа“.

На 21 октомври  2016 г. (петък), във връзка с подмяна на водопроводно отклонение на ул. „Жасмин“, в.з. „Симеоново-Драгалевци“,  се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Жасмин“ от ул. „Проф. Боян Ничев“ до ул.19.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Жасмин“, ъгъла с ул.19.

На 21 октомври  2016 г. (петък), във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Акад. Георги Наджаров“, кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Акад. Георги Наджаров“ от ул. „Тодор Каблешков“ до ул. 412.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Акад. Георги Наджаров“ ъгъла с ул. „Шарл Шампо“.

На 21 октомври  2016 г. (петък), във връзка със подмяна на водопроводно отклонение на ул. „Западен парк“, жк „Западен парк“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл.90, бл.92, бл.93, бл.94, бл.95.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 93.

На 21 октомври  2016 г. (петък), във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Йордан Йосифов“, жк „Студентски град“,  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: жк „Студентски град“  –  бл. 21.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 21.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase