Снимка: архив Булфото

След като на 7 октомври националистите от "Национална съпротива" излязоха по столичните улици на шествие срещу мигрантите, сега те смятат да повторят проявата си.

Този път обаче събитието е насрочено за 21 октомври и националистите смятат отново да тръгнат от площад "Света Неделя" в 20 часа.

Още по темата

"Даваме 30-дневен срок на правителството, след което преминаваме към ефективни протести за сваляне на правителството. Ние всички сме обект на атака, така че това е самозащита", каза тогава един от организаторите Петър Низамов - Перата, познат още като "Ловецът на мигранти".

"Този път ще трябва да сме по-сериозни и по-подготвени, защото виждате как управляващите нито се впечатлиха, нито предприеха някакви мерки за справяне с нелегалните имигранти, дори напротив, подготвят заселването на нови", негодуват от движението "Национална съпротива".

От движението посочват, че в България върви "ислямизация" и негодуват срещу обнародвания проект за интеграция на бежанците и разселването им.

"Ислямизацията на България е вкарана в ход, а единствена преграда сме ние, обикновените българи", зоват от движението.

Те прилагат и техен репортаж, заснет в горещата точка за бежанците - "Лъвов мост".

"От съображения за сигурност запазваме източниците си на информация, но всеки, който желае да провери достоверността на казаното, трябва просто да се поразходи в района и да разговаря с местните", посочват от "Национална съпротива".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase