Салахедин Бин Аладин е опитал да убие мъж през май. Снимка: Булфото

"Имах предчувствието, че ще се случи отново, че той ще направи втори удар, защото това ми изглеждаше точно на сериен убиец". Това заяви пред bTV 35-годишният софиянец Тихомир, който на 27 май оживява по чудо, след като е нападнат от алжиреца Салахедин Бин Аладин в района на халите.

Нападателят на 20-годишната Виктория Христова бе разпознат и като автор на друго брутално нападение преди пет месеца. Тогава той пробожда 12 пъти 35-годишния Тихомир, а мъжът се спасява по чудо.

"Всичко се случва много бързо - той ми нанася тези удари, аз получавам някакъв супер адреналин и започвам да бягам по "Мария Луиза", когато вече падам на земята. Петното от кръв още седи. Бях си стегнал една блуза на врата за да може да ми спре кръвта, защото шуртеше много силно", разказа живеещият втори живот Тихомир.

В малките часове на 27 май 35-годишният мъж е намушкан с джобен нож от алжиреца, като на практика раните може да са смъртоносни – засегнати са черния и белия дроб, срязана е и сънната артерия.

Още по темата

Пет месеца полицията издирва нападателя на мъжа, но без резултат. Тежкият инцидент стана ясен публично едва след нападението на Вики.

След като научава, че с Вики имат един и същ нападател, Тихомир отива на свиждане на 20-годишното момиче в "Пирогов".

Както Dnes.bg съобщи, в петък Софийски градски съд остави в ареста алжиреца Салахедин Бин Аладин, нападнал 20-годишната Виктория Христова. Нападението стана в края на миналата седмица, а самоличността на нападателя беше установена с помощта на камерите в магазина.

Въпреки това с помощта на българин - Александър Симеонов, който бил негов интимен приятел, Аладин успя да премине границата и беше задържан от гръцките полицаи на територията на южната ни съседка.

Пред съда Бин Аладин се призна за виновен за престъплението. Той каза, че действията му са били провокирани от обиди на момичето към него, пред разследващите е обяснил, че момичето го е нарекло "бездомно куче, което яде от боклука".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase